Metoda de Livrare

Produsele comercializate pe www.eseller.ro se pot livra doar prin curier. Colaborăm cu firma de curierat de renume, Cargus, pentru a livra cât mai rapid comanda la tine. Folosim un soft care analizează în timp real performanța curierilor și ne ajută să alocăm dinamic comenzile la curierii care livrează cel mai repede în zona ta.

Livrarea prin curier:

Vânzătorul se obligă să expedieze cumpărătorului produsele comandate la o adresă de livrare de pe teritoriul României. Comenzile vor fi livrate în mod normal în maxim 2 zile după confirmarea disponibilității produselor de către unul dintre reprezentanții eseller.ro, în funcție de locul de depozitare a produselor.

  • Costul de expeditie: 25 RON tarif fix oriunde in Romania (indiferent de km exteriori)

În cazurile în care cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă în termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat vânzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrări.

Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, vânzătorul va anunța cumpărătorul termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către acesta, comanda va fi anulată.

Vă rugăm insistent ca la primirea coletului să verificați cu atenție produsele primite. Sesizările referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrării prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară va fi extrem de greu de soluționat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasă la răspundere.

Programul de livrare al curierilor:

În București, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 - 18:00, sâmbăta în intervalul orar 10:00 - 16:00

În țară, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 - 20:00, sâmbăta în intervalul orar 10:00 - 14:00 (doar în localitățile unde există sediu Cargus)