Despre noi

Website-ul www.eseller.ro este proprietatea SC DAILY SALES SRL, companie ce are drept obiectiv pe piața din România, integrarea unui magazin online ce prezintă o gamă largă de produse, astfel încât să se poată plia pe cererile și nevoile clienților. Gama diversificată de produse oferă clienților un portal online prin intermediul căruia pot achiziționa simplu și rapid obiecte electrocasnice, de îngrijire personală, accesorii și instrumente muzicale, sisteme de supraveghere și multe alte categorii diverse.

Ceea ce ne dorim,
Să intrăm pe ferestrele web a potențialilor clienți din întreaga Românie, astfel încât produsele găsite pe site-ul nostru să le poată intra pe ușă. Să oferim oricărui potențial client produsele de care are cu adevărat nevoie și pe care le poate cumpăra cu mult mai ieftin decât de pe site-urile de profil sau din magazin.

Credem în profesionalism, ne recomandă perseverența și știm că fiecare colet livrat va ajunge la un client fericit, de aceea motto-ul nostru este: ‘’Produsul tau este aici!’’.